Www Moe Gov My Semakan

Posted on

Www Moe Gov My Semakan. Sila semak dengan teliti maklumat yang dipaparkan. Jika tertulis tiada data, anda diminta untuk terus hubungi pentabdir sistem melalui emel.

Sppat.moe.gov.my/Semakan Spm 2019 osmeinly
Sppat.moe.gov.my/Semakan Spm 2019 osmeinly from osmeinly.blogspot.com

Saps memudahkan guru dan juga ibu bapa untuk memasukkan markah peperiksaan dan melihat prestasi pelajar di dalam peperiksaan. Sila masukkan maklumat sekolah pelajar, sekolah terkini atau sebelum ini. Jika tertulis tiada data, anda diminta untuk terus hubungi pentabdir sistem melalui emel.

Sertakan Nama Penuh Anda, Nombor Ic Dan Jawatan.

Tingkatan 4 (sbp, smka, smt & mtd) / tahun 1 svm : Untuk semakan tawaran bagi calon yang memohon ke kolej vokasional dan sekolah menengah teknik, sila layari laman sesawang sptv.moe.gov.my : Setiap tahun kementerian pendidikan malaysia acapkali memberikan peluang dan tawaran untuk menjadi keluarga besar kpm.

Laman Web Portal Mypdpp 2022:

Anda boleh mula memohon keputusan bermula 5 ogos 2021. Sila masukkan maklumat sekolah pelajar, sekolah terkini atau sebelum ini. Cara semak result spm 2021.

Sila Semak Dengan Teliti Maklumat Yang Dipaparkan.

Kemas kini profil murid boleh dilaksanakan mulai 11 januari 2021 (isnin) secara dalam talian. Semakan penempatan pegawai perkhidmatan pendidikan (ppp) dg41 bil. Semakan ini boleh dibuat melalui dua cara iaitu:

Selamat Membuat Semakan Keputusan Ssem 2022 (Status Tawaran).

Last modified tuesday 29 march 2022, 14:29:40. Secara dalam talian di portal myresult1.moe.gov.my atau myresult2.moe.gov.my untuk mendapatkan keputusan penuh; Buat panduan ibu bapa, application online murid tahun satu (darjah 1) bagi ambilan 2022 dan 2023 telah dibuka pada 1 mac 2021.

Proses Pengambilang Terbahagi Kepada 4 Langkah Iaitu;

Dalam talian semakan boleh dibuat melalui laman web eprasekolah.moe.gov.my; Applikasi semakan sekolah seni malaysia. Sila hubungi pihak sekolah untuk mengetahui tarikh semakan keputusan peperiksaan :