Shahrol Shiro

Posted on

Shahrol Shiro. Berlakon, menyanyi, bermain alat muzik berlakon dalam cinta tampal, hantu gigi dan super lawak fc ajak shiro nama sebenar : Demikian kata pelakon dan pelawak, shahrol shiro ketika diminta mengulas mengenai dakwaan satu akaun twitter, mengenai dirinya yang dikatakan pernah ditamatkan kerja sebagai pegawai imigresen di jabatan imigresen malaysia (jim) kerana terbabit dengan dadah.

Virus tak dihalang tapi pelawak pula disekat, Shahrol
Virus tak dihalang tapi pelawak pula disekat, Shahrol from ohmymedia.cc

Majlis persandingan pihak perempuan akan dilangsungkan pada 19 mac, sementara di sebelah lelaki akan diumumkan oleh sharol pada bulan julai. Shahrol shiro } comedian malaysia | #shiro #shahrolians #shironators #buddyzshiro #respect. Dia kini bekerja sebagai penjual karpet di kedai milik babu dan antara tugasnya ialah menghantar karpet menaiki motor ex5, dan…

Abg Shahrol Korang Ni Dapat Award Man Of The Match.

Insyaallah, [we] plan to marry next year if nothing gets in our way. Maharaja lawak mega 2013 tahun lepas. Shahrol shiro } comedian malaysia | #shiro #shahrolians #shironators #buddyzshiro #respect.

Mohd Hanaffi Bin Razak Asal :Johor Umur :25 Tahun

محمد حنفي بن رزاق, lahir 6 januari 1986), [1] atau lebih dikenali sebagai ajak shiro , merupakan seorang pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio malaysia yang dicungkil menerusi program raja lawak 6. Klik untuk baca artikel penuh. Shahrol dan cinta hatinya bakal bernikah pada 18 mac di dewan kampus intan wilayah.

Terima Kasih Atas Pertolongan Sahabat2 Aku Budak Kluang , Pemuda Umno Bahagian Kluang Dibawah Pimpinan Mohd Khairul , Southern Volunteers Dan Ustaz Tido Yg Menyumbang Perkakas.

Shahrol azizie bin azmi nickname: Biodata shiro raja lawak nama samaran :shahrol nama sebenar : Pelawak dan pelakon shahrol shiro menyangkal dakwaan ramai bahawa dirinya kini sudah meninggalkan dunia hiburan sepenuhnya.

Muhd Hanaffi Bin Razak @ Ajak Shiro.

Hajat saya menulis tentang abang shahrol [ shiro ] ,saya ingin berjumpa secara berdepan walaupun 1 saat dan apabila saya berdepan dengan beliau saya akan katakan , ''terima kasih kerana membuat saya dan peminat. Shahrol azizie bin azmi asal :johor umur :27 tahun pekerjaan : Biodata shiro shahrol @ ajak.

Harapan Saya Pada Shahrol Shiro Ialah ,Saya Mahu Dia Berjaya Dalam Bidang Seni.

Saya armel aisyah ,saya peminat tegar shahrol shiro. Shahrol shiro dan anna yang bernikah pada 18 mac 2016 turut dikurniakan anak sulung lelaki, iskandar rizqi, 4. Vlog shahrol shiro eps2 hari ini tentang misi memindahkan sebuah keluarga di kluang yg telah 7 tahun tinggal di pondok bawah pencawang ke sebuah rumah di kg melayu yg lebih selesa.