Pelakon Nynaa Harizal

Posted on

Pelakon Nynaa Harizal. Jangan lepaskan peluang mengikuti kehidupan para dewi menerusi saluran astro ria mulai. Difahamkan pasangan itu telah hadir ke mahkamah rendah syariah kuala lumpur untuk.

Biodata Nynaa Harizal Pelakon Drama Kekasih Paksa Rela
Biodata Nynaa Harizal Pelakon Drama Kekasih Paksa Rela from www.ohhiburan.com

Ketika ini, fahmi yang merupakan seorang. Suami kepada pelakon nynaa harizal iaitu mohamed fahmi ilyas mendkwa isterinya itu telah dilarikan bapa mentuanya tanpa kebenarannya ketika di set penggambaran drama isnin lalu. Kontroversi perkahwinan nynaa harizal yang baru berusia hampir tiga bulan kini semakin kusut apabila pelakon itu memfailkan permohonan cerai kepada suaminya, mohamed fahmi mohamed ilyas.

Dapatkan Info Dengan Mudah Dan Pantas!

Jangan lepaskan peluang mengikuti kehidupan para dewi menerusi saluran astro ria mulai. Pelakon nynaa harizal merupakan antara peserta top 12 atau finalis dewi remaja edisi 2019. Ketika ini, fahmi yang merupakan seorang.

Suami Pelakon Nynaa Harizal, Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas Mendakwa Isterinya Dilarikan Keluarga Pelakon Itu Sendiri Ketika Mengikuti Penggambaran Sebuah Drama Pada Isnin Lalu.

Penafian itu dikeluarkan nynaa atau nama sebenar nurul hanynaa harizal, 25, berhubung dakwaan suaminya, mohamed fahmi ilyas yang mengatakan pelakon itu telah dilarikan keluarga sebelum tuntutan. Kelahiran ampang, selangor pada 21 oktober 1996. Menurut fahmi, bapa mentuanya, mejar (b) harizal hashim.

Dengan Sekali Lafaz Saja, Pelakon Dan Pemenang Tempat Ketiga Pencarian Dewi Remaja 2019, Nynaa Harizal Telah Selamat Bergelar Isteri Dalam Sebuah Majlis Akad Nikah Serba Ringkas Dan Mengikut Sop Semalam.

Difahamkan pasangan itu telah hadir ke mahkamah rendah syariah kuala lumpur untuk. Suami kepada pelakon nynaa harizal iaitu mohamed fahmi ilyas mendkwa isterinya itu telah dilarikan bapa mentuanya tanpa kebenarannya ketika di set penggambaran drama isnin lalu. Hubungan nynaa harizal dan suami kembali bertaut.

Memilih Tarikh 28 Ogos 2021 Sebagai Tarikh Istimewa Bagi Penyatuan Dirinya.

Kelahiran ampang, selangor pada 21 oktober 1996. Nynaa (tengah) bersama peguam datuk ikbal salam selepas prosiding pada khamis. “sebagai manusia, kita hanya boleh merancang, allah juga menentukan segala.

Suami Pelakon Nynaa Harizal Buat Laporan Polis Dakwa Keluarga Mentua Larikan Isteri, Guna Senjata Api.

22 tahun (2018) tarikh lahir: Nynaa atau nama sebenarnya, nurul hanynaa harizal, 25, mendirikan rumah tangga dengan mohamed fahmi, 29, pada 28 ogos lalu. Menggunakan nama komersial, nynaa harizal.