Cara Buat Mysejahtera

Posted on

Cara Buat Mysejahtera. Muat turun dan pasang aplikasi mysejahtera daripada apple appstore, google play store atau huawei appgallery. Tonton video ini mengenai cara kemaskini kontak rapat dalam mysejahtera / watch this video on how to update mysejahtera if close contact.

Sebelum Diwajibkan, Ini Cara Mudah Untuk Syarikat Atau
Sebelum Diwajibkan, Ini Cara Mudah Untuk Syarikat Atau from www.hellokerja.com

Masukkan nombor telefon bimbit dan klik “daftar” atau klik pautan “saya ingin. Isikan nombor telefon untuk mendaftar. Untuk cara kemaskini mysejahtera status risiko kepada status terkini, sila ikuti langkah cara kemaskini mysejahtera berikut:

Muat Turun Dan Pasang Aplikasi Mysejahtera Daripada Galeri Aplikasi Mudah Alih Kerajaan Malaysia (Gamma), Apple Appstore, Google Play Store.

Jawab soalan penilaian/ answer the assessment questions. Daftarkan diri anda sebagai pemilik premis atau penganjur majlis di laman. Cara buat qr code mysejahtera untuk daftar dan check in serta scan kod kehadiran di kedai premis pejabat dan untuk rumah anda login masuk mysejahteramalaysiagovmy siapa sangka wabak pendemik covid 19.

Pilih Antara Queuemed Atau Encoremed;

Sila ke menu utama mysejahtera anda, dan klik pada bahagian helpdesk. Klik close dan pergi ke menu utama. Seperti kita ketahui qr code ini biasanya banyak dijumpai di supermarket ataupun untuk jaman sekarang absensi.

Isikan Nombor Telefon Untuk Mendaftar.

Seterusnya klik pada ‘i would like to redo my assessment’ > ‘my health assessment’ > ‘to redo your helath assessment’. Jika anda pemilik premis, kedai, restoran atau ingin menganjurkan majlis perkahwinan, pertunangan dan sebagainya daftar qr code anda dengan langkah mudah ini. Cuma tidak perlu masukkan 6 digit otp.

Sila Rujuk Gambar Di Bawah Untuk Langkah Yang Lebih Terperinci:

Jom kami kongsikan cara yang boleh anda lakukan untuk atasi masalah ini. Berikut adalah panduan buat temujanji saringan hiv di melalui mysejahtera dengan langkah mudah: Sila kemaskini aplikasi mysejahtera anda untuk menggunakan ciri terbaru ini.

Di Sini Kami Kongsikan Cara Mcm Mana Nak Sign Up.

Lihat menu di bahagian atas kanan; Daftarkan diri anda sebagai pemilik premis atau penganjur majlis. Terlibat dalam perhimpunan ramai atau kluster.