Baddrol Bakhtiar

Posted on

Baddrol Bakhtiar. Baddrol mula mewakili kedah pada kejohanan piala presiden. His parents were from the malaysian state of negeri sembilan, where he was also born.

Piala Malaysia Baddrol Bakhtiar optimis Kedah akan
Piala Malaysia Baddrol Bakhtiar optimis Kedah akan from www.freemalaysiatoday.com

Kedah captain baddrol bakhtiar is the epitome of longevity and loyalty in the malaysian league. Baddrol bakhtiar (lahir pada 1 februari, 1988 di sungai petani, kedah) merupakan pemain bola sepak malaysia yang bermain bersama kedah di liga super malaysia. Syazwan yang bakal menginjak umur 33 tahun menjadi antara pemain paling senior selain shahril saa’ri dan azamuddin akil di kedah selepas pemergian baddrol bakhtiar dan rizal ghazali ke sabah.

Baddrol Mula Mewakili Kedah Pada Kejohanan Piala Presiden.

Selepas lebih 16 tahun menabur bakti di kedah, baddrol bakhtiar boleh dikatakan sah akan meninggalkan kedah darul aman fc (kda fc) untuk berkhidmat dengan pasukan baharu. According to astrologers, baddrol bakhtiar's zodiac sign is aquarius. Pelatih tan cheng hoe menilai laga ini sangat penting bagi timnya.

Show More Posts From Bakhtiarbaddrol.

Baddrol mula mewakili kedah pada kejohanan piala presiden. Syazwan yang bakal menginjak umur 33 tahun menjadi antara pemain paling senior selain shahril saa’ri dan azamuddin akil di kedah selepas pemergian baddrol bakhtiar dan rizal ghazali ke sabah. 1 feb 1988 tempat kelahiran:

His Parents Were From The Malaysian State Of Negeri Sembilan, Where He Was Also Born.

Baddrol bin bakhtiar date of birth: 1 des 2021 kontrak berakhir: He and shaun maloney both represented malaysia in international competition.

Performance Chart For Baddrol Bakhtiar.

Baddrol bin bakhtiar (lahir 1 januari 1988) ialah seorang ialah seorang pemain bola sepak profesional kebangsaan malaysia. Biarpun pernah berhijrah ke selangor selama dua musim pada 2019 dan 2020, syazwan sebenarnya telah beraksi bersama kedah sejak pertengahan musim 2013 hingga 2018. Dia selalunya dilihat bermain di bahagian sayap kanan dan pernah bermain untuk sayap kiri.

Destinasinya, Besar Kemungkinan Untuk Ke Negeri Di Bawah Bayu!

Season country m s g m s g; His youth career spanned from 2005 to. Baddrol bakhtiar (lahir pada 1 februari, 1988 di sungai petani, kedah) merupakan pemain bola sepak malaysia yang bermain bersama kedah di liga super malaysia.