Andainya Takdir

Posted on

Andainya Takdir. Ditunjangi oleh shukri yahaya, nina iskandar dan puteri balqis. Elina(@elinayael_), mina(@mina_mlb_), d⃟a⃟n⃟n⃟y⃟(@dannyphantom.exe), d⃟a⃟n⃟n⃟y⃟(@dannyphantom.exe), #1 momiji stan(@chat_astrophe).

Novel Andainya Takdir
Novel Andainya Takdir from adambooksonline.com.my

Watch popular content from the following creators: View the profiles of people named andainya takdir. Elina(@elinayael_), mina(@mina_mlb_), d⃟a⃟n⃟n⃟y⃟(@dannyphantom.exe), d⃟a⃟n⃟n⃟y⃟(@dannyphantom.exe), #1 momiji stan(@chat_astrophe).

Episod 10 Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16.

Watch live andainya takdir 2 episod 4 tonton drama video, melayu drama live. Airil cuba pujuk fatihah rujuk semula tapi fatihah belum sedia. Biarlah tiada pesan dan janji biar tiada kau di sisi, aku mengerti seterdaya semampuku kucoba menunggu.

Rafzan Tomomi September 25, 2016.

Turut menjayakan drama bersiri 16 episod ini adalah pelakon cilik puteri balqis. Его пекут уже все мои. Tahniah pengarah, along kamaludin atas karya yang sangat terbaik ini.

Site Alternative Untuk Menonton Drama Andainya Takdir Adalah Pada Laman Rasmi Tonton.com.my.

Andainya takdir 2 ialah siri drama televisyen malaysia 2018 arahan eoon shuhaini, dan kesinambungan drama andainya takdir (2017), dibintangi oleh shukri yahaya, nina iskandar dan puteri balqis.siri ini memulakan tayangan perdana di slot zehra tv3 bermula pada 13 jun 2018 hingga 2 ogos 2018. Ini pertama kali tengok drama yg buat min dan min percaya semua penonton tak senang duduk. Lagu ini adalah single pertama dalam album studio kelimanya yang bakal dikeluarkan pada oktober 2016.

View The Profiles Of People Named Andainya Takdir.

Telah dikurniakan seorang anak bernama aleeya. Nantikan drama bersiri andainya takdir yang akan mengisi di slot samarinda tv3. Facebook gives people the power.

Ditunjangi Oleh Shukri Yahaya, Nina Iskandar Dan Puteri Balqis.

Biar tiada kau di sisi. Join facebook to connect with andainya takdir and others you may know. Tonton secara online melalui pautan link berikut: